Работно време
Mon-Fri 08:00 am - 07:00 pm
Sat 08:00 am - 03:00 pm
Sun Closed
 
 
 
+389 72 246525
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

УБАВИНА И КОМФОР СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

 
 
 
 
 
 
Продажба и монтажа на керамички плочки
 
Опрема за бањи
 
Санитарии
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LUX CERAMICA

 
Lux Ceramica е место каде може да најдете градежни материали за бањи, плочки за бањи и кујни, санитарни производи, мермерни плочки и подни плочки, истотака ги монтирами истите со нашите професионални работници. Нашата мисија е да обезбедиме квалитетни продукти со модерен дизајн, да ги следиме новостите во сфетот, и да овозможиме истите да и се понуди на нашите потрошувачите. Повеќе од бренд, Lux Ceramica нуди стил.
 
 
 
 
 
 
*
 
*
 
*