Orari i Punës
Mon-Fri 08:00 am - 07:00 pm
Sat 08:00 am - 03:00 pm
Sun Closed
 
 
 
+389 72 246525
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BUKURI DHE KOMODITET ME CILËSI TË LARTË

 
 
 
 
 
 
Shitje dhe montim të pllakave qeramike
 
Pajisje për banjo
 
Sanitari
 
 
 
 
 
 
 

LUX CERAMICA

 
Lux Ceramica është vendi ku mund të gjeni materiale ndërtimi për banjo, pllaka për banjo dhe kuzhina, produkte sanitare, pllaka mermeri dhe për dysheme. Ne gjithashtu i montojmë të njëjtat me punëtorët tanë profesionistë. Misioni ynë është të sigurojmë produkte cilësore me dizajn modern, të ndjekim të rejat në botë dhe të mundësojmë që të njëjtat t'u ofrohen klientëve tanë. Më shumë se një markë, Lux Ceramica ofron stil.
 
 
 
 
 
 
*
 
*
 
*