Për ne

LUX CERAMICA

Lux Ceramica është vendi ku mund të gjeni materiale ndërtimi për banjo, pllaka për banjo dhe kuzhina, produkte sanitare, pllaka mermeri dhe për dysheme. Ne gjithashtu i montojmë të njëjtat me punëtorët tanë profesionistë. Misioni ynë është të sigurojmë produkte cilësore me dizajn modern, të ndjekim të rejat në botë dhe të mundësojmë që të njëjtat t'u ofrohen klientëve tanë. Më shumë se një markë, Lux Ceramica ofron stil.

Shërbime dhe produkte

Shitje dhe montim të pllakave qeramike

Pllaka me cilësi të lartë nga markat e provuara.

Pajisje për banjo

Të gjithë artikujt në dispozicion në magazinë dhe me porosi.

Objektet sanitare

Për performancën e plotë të çdo banjo.