LUX CERAMICA

Lux Ceramica е место каде може да најдете градежни материали за бањи, плочки за бањи и кујни, санитарни производи, мермерни плочки и подни плочки, истотака ги монтирами истите со нашите професионални работници. Нашата мисија е да обезбедиме квалитетни продукти со модерен дизајн, да ги следиме новостите во сфетот, и да овозможиме истите да и се понуди на нашите потрошувачите. Повеќе од бренд, Lux Ceramica нуди стил.

Продажба на керамички плочки

Високо квалитетни плочки од проверени брендови.

Опрема за бањи

Сите елементи достапни на лагер и по нарачка.

Санитарии

За целосна изведба на секоја бања.

30 ЈНА Куманово, Северна Македонија

luxceramica@hotmail.com

+389 72 246 525

Пон-Петок 8:00 - 19:00
Сабота 8:00 - 15:00
Недела - не работиме